Over Kapsalon Tamara

Tamara “plezier en passie”

Naar de kapper gaan moet volgens Tamara een belevenis zijn. Een moment voor jezelf om in alle rust te kunnen ontspannen en je haar te laten verzorgen . De salon is ontstaan uit pure liefde voor het kappersvak. Met een enorme schat aan ervaring staat Tamara dagelijks met veel plezier en passie haar vak uit te oefenen. Iedere klant is voor haar bijzonder en uniek. Haar doel is dan ook een optimaal tevreden klant die de salon verlaat met een prachtig verzorgd kapsel en een tevreden glimlach op het gezicht. Om dit tot in de puntjes te kunnen blijven realiseren, bezoekt Tamara regelmatig bijzondere vakbeurzen en volgt trainingen. Zo blijft zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarmode en de allernieuwste trends.

“Sfeervolle” dames en heren  kapper in Amstelveen

Kapsalon Tamara is een rustige en sfeervolle salon. Naast de dames worden ook de heren en kinderen door haar op een deskundige wijze behandeld. Steeds meer mensen opzoek naar een kapper in Amstelveen en omstreken weten de weg naar Tamara’s kapsalon te vinden. De optimaal verlichte salon is ruim opgezet, rustgevend, straalt vriendelijkheid en warmte uit. In deze ongedwongen omgeving wordt je altijd ontvangen door Tamara zelf. Een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij hoort standaard bij de service. Een warm welkom bij aankomst zal het begin zijn van jou moment voor jezelf. En de start van een professionele behandeling van je kapsel.

Een “date” met Kapsalon Tamara

Tamara wil graag alle tijd en aandacht besteden aan jou en je haar. Om verzekerd te zijn van een plek in haar agenda is, naast telefonisch contact, ook de mogelijkheid om even langs te komen voor het maken van een haardate. Ook kan je zonder afspraak een gokje wagen en even binnen lopen in de salon. Is er tijd, dan wordt je meestal direct geholpen. Of je zal even moeten wachten, maar dan onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met…. iets erbij.

Voor informatie of een afspraak

We zijn open op

Dinsdag                     09:00 - 18:00  Woensdag                 09:00 - 20:00  Donderdag                11:00 - 18:00      Vrijdag                        09:00 - 18:00                  Zaterdag                    08:00 - 16:00

Dames en Heren Kapper

We werken met en zonder afspraak!

Afspraken/behandelingen buiten openingstijden (of op locatie) in overleg.

Adres

Prunuslaan 23 A
1185 KS  Amstelveen

(gratis parkeren voor de deur)

U kunt bij ons met pin betalen